Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

Organisatrice en eigenaar Miss Benelux : Stephanie Moreel

 

Stephanie Moreel nam in het verleden zelf mee aan tal van Miss verkiezingen. Uiteindelijk kon ze 9 keer een titel op haar naam zetten en tal van eredame titels. De meest opmerkelijke zijn uiteraard als ALLEREERSTE Belgische deelnemen aan MISS EARTH en de top modellen wedstrijd Hawaiian Tropic Model International! 

 

De titel van Miss Belgium Earth leverde haar een plaats bij de wereldtop van de missen, daar ze kon deelnemen aan Miss Earth 2002 in Manila (Filippijnen). Tijdens de Miss Earth 2002 verkiezing bleef Stephanie zeker niet onopgemerkt! Ze kwam namelijk terug met de prijs van het publiek, de ‘Peoples Choice Award’ en won ook de award voor de meest majestueuze look. Daarnaast werd ze tweede eredame bij ‘Miss Photogenic’ en haar medekandidates vonden haar de op 1 na beste ‘Miss Friendship’. Na haar deelname dacht Stephanie dat dit wel eens haar laatste verkiezing zou kunnen zijn en begon ze in 2003 succesvol de Belgische selectie te organiseren. 
 
 
In april 2004 vertrok Stephanie naar Las Vegas waar ze deelnam aan ‘Miss Hawaiian Tropic Model International’ als finaliste voor Belgie. Stephanie werd voor deze verkiezing opgemerkt tijdens de Miss Earth verkiezing en werd zo geselecteerd. 
 
 
Op 16 mei 2004 werd Stephanie gehuldigd als verdienstelijke burger, iets waar ze uiteraard zeer fier op is!
 
 
Sephanie had reeds al geruime tijd  het idee als 1 ste Belgische een INTERNATIONALE verkiezing te organiseren en dit onder de naam Miss BeNeLux! De verkiezingen van Stephanie kunnen nu op internationaal vlak worden beoordeeld en staan zo in 1 klap boven alle Belgische,Nederlandse  en Luxemburgse nationale verkiezingen. Stephanie is een jongedame met enorm veel ambitie en is bijzonder trots op de Miss BeNeLux verkiezing die prestige, kwaliteit en exclusiviteit uitstraalt.